Skip to main content
Nieuw bij New Story: William van Rijn
Nieuw bij New Story: William van Rijn

William van Rijn

New Story is het volgende hoofdstuk voor onze nieuwste aanwinst: William van Rijn. Dit creatieve multitalent staat bij ons te boek als Growth Strategist.

William van Rijn

Voor New Story is William niet nieuw. Eerder een oude bekende. Hij heeft - als Commercieel Directeur - bij onze dochteronderneming All United in 6 jaar tijd geweldige groei gerealiseerd. Vandaag is dit verenigingsbeheerpakket de onbetwiste marktleider in Nederland. Leuk weetje All United is hard op weg om het verenigingsleven van 2 miljoen sporters makkelijker te maken.

Groei is wat William drijft

Dat geldt voor hemzelf; een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Dat geldt voor de zakelijke avonturen die hij aangaat. Zijn trackrecord is indrukwekkend, zijn werkwijze is onnavolgbaar: het is een soort klotsende cocktail van creativiteit, zakelijk instinct, volhardendheid, werklust, nieuwsgierigheid, durf, nuchterheid en toch zeker ook mensenkennis.

Zijn veelzijdigheid is ook precies waarom we William naar New Story hebben gehaald. In een wereld die doorlopend verandert, moet je alles en iedereen aan elkaar verbinden om scherp aan de wind te varen. William is de spin in een web van snelwegen die steevast de linkerbaan kiest.

Wat je uitdaging ook is, waar een Will is, is een weg. Met onze nieuwe Growth Strategist kan je alle kanten uit. Toch is er uiteindelijk maar één weg die William bewandelt: de weg vooruit.

Maak kennis met William

Frisse blik op je groeiambities nodig? William maakt tijd voor je, waar en wanneer jij dat wilt.

Maak afspraak