Sla navigatie over
Cases
Cases

Cases die ons verhaal helpen vertellen

Laat je inspireren en bel gerust!

Coding smiles worldwide

Rent a Smile – dat is de belofte waar Sunny Cars elke dag invulling aan geeft. Wij helpen die belofte vorm te geven, om te zetten in code en waar te maken.

Auto met open dak

Sharing success breeds
new success

Sustainability de drijvende kracht achter de internationale trein en de NS. Het werkt fantastisch: be good and tell it.

Blauwe achtergrond

Pionieren met publieksinteractie

TEDx Amsterdam was op zoek naar technologie om de betrokkenheid van het (live) publiek te vergroten. Wij ontwikkelden een app ‘worth spreading’.

TEDX Amsterdam

De kracht van eenvoud in een bank-app

NIBC wilde een app voor dagelijkse banktransacties. Die kwam er: ons ervaren design team liet niets aan het toeval over.

NIBC creatie New Story

Het hele jaar 165 jaar

Dura Vermeer is een toonaangevend bouwbedrijf in Nederland. Wij kregen de uitnodiging om voor de 165e verjaardag van het bedrijf het feest vorm te geven.

Dura Vermeer 165 jaar

Relaties uitbouwen met unieke uitnodigingen

Bouwbedrijf Dura Vermeer onderstreept het belang van hechte relaties met legendarische events en bijpassende creatieve uitnodigingen die tot de verbeelding spreken.

Case Chio

Minder offertes.
Meer conversie.

Gebruiksvriendelijkheid maakt het leven niet altijd makkelijker. Soms moet je het juist moeilijker maken en de drempel net wat hoger leggen om meer business te genereren. Meer weten?

Stalen deuren van Exclusive Steel

Samenwerken op 6.000 km afstand

In slechts 30 dagen bouwden we twee bedrijven om tot één nieuw merk. Nieuwe strategie, nieuwe identiteit, nieuwe marketing, alles nieuw. Voor New Story gaat niets te ver. Desnoods stappen we in het vliegtuig.

HBN

Disruptief design in de olie-industrie

Toen multinationals de ondernemersgeest van pompstationhouders begonnen te onderdrukken, creëerden wij het onafhankelijke alternatief: Peut.

Peut logo

In een jaar van start-up naar scale-up

Qwintess is een regionaal accountantskantoor. Door het merk te positioneren als kweekvijver voor jong financieel talent kwam de groei in een stroomversnelling.

Qwintess accountskantoor logo

Servicen van business en merk continuïteit

Het servicen van de succesvolle Van der Valk hotel keten vraagt om continue innovatie en consistente branding. De klant is koning en dus staat de klantreis in alles centraal.

Slot hotelkamer Van der Valk

Herkenningstechnologie verbetert de vogelstand

We put new technology to good use. Enjoy watching and capturing birdlife. Run your visual media through our engine to join our cause.

Vogeltje op boomstam