Sla navigatie over
Waarom
Waarom


Het verhaal van
New Story

Het verhaal van
New Story

Ergens kun je het verhaal van Josha Daniel goed vergelijken met dat van ons, en alle klanten die we helpen groeien. Of je nu een jonge muzikant bent, een MKB-ondernemer of een grote corporate, we moeten allemaal doorlopend veranderen om relevant te blijven.

Ons verhaal begon 25 jaar terug als Aan Zee. Waarom we nu New Story heten, dat is een verhaal op zich. Het komt recht uit ons hart. Als digitaal gedreven en creatief bureau willen wij niets liever dan mooie dingen maken, merken versterken en deze verder helpen.

In essentie geloven wij dat je de service van een merk moet ervaren om het in je hart te kunnen sluiten. Het is de optelsom van alle ervaringen die samen de brand story vertellen. Daar komt vandaag veel bij kijken.

Een goed verhaal heeft een kampvuur nodig

Achter elk sterk merk, staat een sterke organisatie. Dat is nodig. Een goed verhaal vertellen is complex. Inzichten, systemen, cloud services, datastromen, marketingkanalen, processen, hardware, benodigde expertises, wetgeving - you name it - alles grijpt op elkaar in. En is continu aan verandering onderhevig.

Een goed verhaal heeft een kampvuur nodig; de technologie die alles met elkaar verbindt. Ga je daar slim mee om, dan kan je organisatie zich snel aanpassen aan nieuwe omstandigheden. New Story heeft een groot digitaal hart. Met innovatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw vuur blijft branden.

Nu de andere helft van het verhaal

Technologie is geen doel op zich. Het is een middel om je verder te brengen. Ga er zorgvuldig mee om. Om een digitale inhaalslag te maken, wordt te vaak een wirwar aan functionele oplossingen aan elkaar geknoopt. Als je niet oppast, woekert er een oerwoud aan techniek dat je doorlopend moet onderhouden. En begrijpen. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Verlies nooit uit het oog waar techniek je mee moet helpen: het vergroten van duurzaam succes; het verbeteren van levens; het veroveren van harten; het vertellen van jouw verhaal. Daarom maakt New Story mooie dingen waar mensen van houden.

Design. Develop. Grow.

Onze belofte maken we samen waar. We hebben elkaar nodig om verder te komen. In 2012 hebben we als eerste bureau in Nederland, co-creatie leidend gemaakt voor onze manier van denken en doen. Samen creƫren we ervaringen die opgeteld het verschil maken tussen goed en geweldig. Blijven we jouw verhaal samen ontwerpen en ontwikkelen, dan is groei een logisch gevolg.

Even praten?

Heb jij de tijd, dan maken wij onze tijd graag vrij.
Neem contact met ons op voor een afspraak.