Sla navigatie over
Why mapping
Why mapping

Mapping vergroot je wendbaarheid

Digitale disruptie versnelt de snelheid van innovatie in elke sector. Verandering is de enige constante. De context die de beslissing van vandaag rechtvaardigt, kan morgen al volledig achterhaald zijn.

Mapping verwijst naar de uitkomst van een co-creatieve workshop: een poster met de belangrijkste inzichten weergeeft. Het is een slim alternatief voor de traditionele rapportering. Stel jezelf de vraag hoe je in tijden van transformatie nieuwe inzichten verkrijgt en verankert in je organisatie. En hoe je die toegankelijk en begrijpelijk maakt voor relevante stakeholders? En als je wereld verandert, op welke manier breng je herziene inzichten aan het licht? Mapping biedt uitkomst

Strategie is levend!

Voor ons geeft strategie aan waar je naartoe gaat. En op welke manier. Wanneer je jouw dienstverlening wilt verbeteren, bedenk je dan hoeveel afdelingen, rollen, systemen, hulpmiddelen en processen er op elkaar moeten worden afgestemd. Elke dag weer. Daarom zien wij strategie niet als een resultaat, maar als een proces dat nooit af is.

Som van micro-strategieën

Er is niet één ultieme strategie. Moderne strategie maakt je wendbaar. Ze bestaat uit vele micro-strategieën die als een geheel interacteren. Voornamelijk gedreven door digitalisering veranderen deze micro-strategieën van koers en beïnvloeden ze elkaar. Om deze reden hebben wij ze vertaald in maps. Hiermee krijg je inzichten scherp en kun je ze - wanneer nodig - aanpassen.

Gemakkelijk kennis delen

Maps zijn producten van hoge betrokkenheid. Je teamleden dragen bij en zijn in staat om de bredere context dieper in de organisatie te bespreken. Maps hebben ook een praktische waarde. Door ze regelmatig bij te werken en te delen met relevante stakeholders, versterk je de betrokkenheid van de mensen in de hele organisatie. Nieuwe medewerkers verwelkomen? In een mum van tijd heb je ze up & running.

Bijdragen is eenvoudig

Bij het in kaart brengen van een dienst is multidisciplinaire betrokkenheid essentieel om tot gezamenlijke focus te komen. Daarom hebben we onze workshops ontdaan van vakjargon. Iedereen moet kunnen meedenken en bijdragen.

Ontdek de kracht van mapping

Interesse gewekt? Laat van je horen? In een gratis workshop leggen we de scope van het project vast. Vervolgens volgen we een tailor made plan van uitvoering dat gekaderd is door budget en tijd.

Contact