Een geweldige plek om te groeien

De beste plek om latte art te maken

Een strandhuis met uitzicht op de Noordzee. Een art deco-bar als receptie. Een espressomachine die je nergens anders ziet. Drie zonnige terrassen. Twee grote zwarte BBQ-eieren. Zelfgemaakte lunches. Gameconsoles. En heel veel andere details kleuren de werkomgeving van New Story. Toch is er veel meer nodig om onze belofte waar te maken: Een geweldige plek om te groeien.

Koffie maakt deel uit van onze cultuur bij New Story

De uitdaging

Tegenwoordig ligt praktisch elke organisatie aan een digitaal infuus, waarbij een web aan online tools en technieken een kritieke rol spelen in de dienstverlening. Veel van deze toepassingen worden onafhankelijk van elkaar en asynchroon doorontwikkeld. Ze duwen elkaar daardoor vooruit. Er is geen ontsnappen aan, om relevant te blijven moeten zowel technologie als mensen voortdurend verbeteren.

Werken aan samenwerken

Bijblijven met nieuwe ontwikkelingen in een voortdurend transformerende wereld is een puzzel van expertise en motivatie. Hoe bouw je momentum op en stimuleer je voortdurende vooruitgang? Samenwerking is cruciaal om vooruit te komen. Onze cultuur is erop gericht om elkaar beter te maken. Hoe je dat doet, is weer een puzzel op zich die ons elke dag bezig houdt.

Alles op één lijn

Je kunt geen expert zijn in alles. Daarom streeft New Story naar naadloze samenwerking. Systemen, software, gereedschap, processen, multidisciplinaire experts... zelfs ons kantoor aan zee, de buitenkant en het interieur - alles is op elkaar afgestemd.

Al doende leren

Ontwerpers, ontwikkelaars, UX-onderzoekers, tekstschrijvers, artdirectors, performance-engineers én klanten - bij New Story maken we allemaal deel uit van het ecosysteem dat groei bevordert. Door zij aan zij te werken, delen we kennis ter plekke. We stoppen nooit met leren - van elkaar.

Niemand is perfect

In tijden van versnelde innovatie kan iedereen achterblijven. Daarom moedigen we mensen aan om open te zijn en zich kwetsbaar op te stellen. Als je tekortkomingen durft te delen, wordt het voor je teamleden veel makkelijker om bij te springen en te helpen. Samen winnen we, samen leren we.

Pas jij bij New Story?

Ben jij op zoek naar een geweldige plek om te groeien? Kom dan eens kijken naar onze vacatures!

Meer weten?
Neem contact op met: