Je wint of je leert

Ons groeiverhaal

Over
scroll down indication image

In '94 waagde onze oprichter Hugo de Bruijne de sprong. Rechtstreeks van de universiteit kocht hij een grafische Apple-computer (zwart-wit), huurde een stagiair in en begon zijn designbureau in Noordwijk vanuit de zolder van de pastorie.

Veel dingen zijn in de loop der jaren veranderd, maar de ondernemersgeest is altijd gebleven. We zijn nooit bang geweest om groot te dromen, om het script te veranderen, een bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk te schrijven. Onze cultuur wordt aangedreven door ambitie. "Je wint of je leert" - deze mindset heeft ons gevormd tot het digitale bureau dat we vandaag zijn.

Services structuur

New Story voegt creativiteit toe aan jouw technologie. We bouwen merken en ontwerpen je ecosysteem, ultra gebruiksvriendelijk, door de lens van jouw merk.

digitale architectuur
line
line
line
line
line
arrow right
digital
strategy
brand
design
content
production
online marketing
squad
building
arrows
arrows
arrows
arrows
arrows
academy
arrow left
arrow left
arrow left
arrow left
arrow left
line

Verschil maak je samen

New Story is het eerste Nederlandse bureau dat zich volledig heeft toegelegd op co-creatie. In de wereld van vandaag weet je nooit wat morgen brengt en welke expertise je dan nodig hebt. Voor ons is samenwerking de sleutel om hart en verstand - van alle betrokkenen - op één lijn te krijgen. We hebben alle processen, tools en methoden - zoals mapping - die je daarvoor nodig hebt.

Geweldige plek om te groeien

Uiteindelijk leven we niet om te werken. We werken om te leven en te genieten van het leven. Voor zowel klanten als Newstorians helpen wij door een geweldige plek te bieden om te groeien. We koesteren onze diverse cultuur die werk maakt van werkgeluk. Dit visie stimuleert en iedereen aanmoedigt om samen beter te worden.
Wil je meer weten? Luister naar onze podcastserie over 'A Great Place To Grow'.