Onze aanpak

Veranderen, versnellen, vooruit

Evolve
scroll down indication image

Heb je moeite om grip te krijgen op de digitalisering van je organisatie en diensten? Voelt het alsof de keuzes die je vandaag maakt morgen al achterhaald zijn? Maak je geen zorgen, want New Story helpt je graag bij het schrijven van het volgende hoofdstuk van jouw digitale evolutie. Wij begeleiden je organisatie bij het ontwikkelen van focus, digitale diensten en het creëren van duurzame groei. Of je nu op zoek bent naar een one-stop-shop of een partner die de expertise toevoegt die je mist, wij staan voor je klaar. Lees snel verder!

Meer dan alleen een technologiepartner

New Story is een digitaal bureau dat technologie versterkt vanuit strategie en creativiteit. Wij ontwikkelen digitale diensten vanuit de visie van jouw merk en ontwerpen het onderliggende ecosysteem zodanig dat gebruikers op hun wenken worden bediend. Van begin tot eind worden jouw merkwaarden strategisch verankerd en doorgemeten in de customer journey. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat je alleen door strategie, creativiteit en technologie te verbinden, het verschil kunt maken.

Toekomstbestendige technologie

In een snel veranderende wereld is een korte time-to-market essentieel voor succes. Om innovatie en oplevering te versnellen, maken wij gebruik van verschillende ontwikkelingsstrategieën. Dit kan variëren van configuratief tot op maatwerk gebaseerd, maar meestal is het een combinatie van beiden. Wat de strategie ook is, het is altijd onze prioriteit om jouw merk niet te belemmeren in jouw online ontwikkeling. Dit betekent dat wij altijd in staat moeten zijn om bestaande technologie uit te faseren en nieuwe te adopteren. Wil je een idee krijgen van onze technologierichting? Neem dan een kijkje op onze tech radar.

Onze technologiekeuzes zijn altijd gebaseerd op expertise binnen jouw organisatie, bedrijfsdoelen, het speelveld en de data die je wilt benutten. Op basis van deze inzichten optimaliseren wij jouw digitale ecosysteem, waarbij we gebruik maken van high- en low-code solutions.

High-code

Voor maatwerk
oplossingen

→ Hoge prestaties
→ Complexe processen
→ Onbeperkte functionaliteit
High-code case voor Van der Valk

Low-code

Voor snelheid en flexibiliteit
→ Modulaire architectuur 
→ Minder codering
→ Betrek niet-technische medewerkers
Low-code case voor New Story

Wendbaarheid als werkwoord

Als ondernemer weet je dat je bedrijf altijd in beweging is. En dat de kleinste details het verschil kunnen maken tussen een goede en geweldige organisatie. Daarom is het belangrijk om te werken met een breed team van experts. Denk aan agile coaches, UI/UX-specialisten, strategen, ontwerpers, content producers, data-gedreven online marketeers en nog veel meer. Maar ook de juiste processen en tools zijn essentieel om efficiënt en flexibel samen te werken. Bij New Story weten we als geen ander hoe belangrijk wendbaarheid is. Daarom hebben we in 2010 co-creatie tot de kern van onze werkwijze gemaakt. We blijven onszelf en onze klanten uitdagen om te blijven groeien en te blijven verbeteren. Want samenwerken kan altijd beter.

Laten we samen aan de slag gaan!

Ben jij klaar je organisatie digitaal naar een hoger niveau te tillen? Of je nu op zoek bent naar een one-stop-shop of naar een partner die expertise toevoegt aan je team, bij New Story helpt je graag verder. Onze aanpak, gebaseerd op strategie, creativiteit en technologie, is gericht op het ontwikkelen van toekomstbestendige digitale diensten en het creëren van duurzame groei. Laten we samen onderzoeken in hoeverre onze aanpak aansluit op jouw ambities en doelen. Neem contact met ons op en laten we het volgende hoofdstuk van jouw digitale evolutie schrijven!

Meer weten?
Neem contact op met: