Wat je ook nodig hebt

Alles uitgelijnd

Skills
scroll down indication image

Om design, technologie, marketing en je bedrijfsstrategie goed op elkaar uit te kunnen lijnen, maken we gebruik van verschillende expertises, modellen en methodes.

Service Design

Leer meer over hoe service design en het proces dat erachter ligt. Ontdek hoe het je helpt bij het creëren van duurzaam succes en een merk dat hart en verstand overtuigt.

Lees meer

End-to-End Development

Van front-end tot back-end, van pro-code, low-code tot no-code - ons veelzijdige team van ontwikkelaars helpt jouw project met elke benodigde expertise verder.

Lees meer

UI & UX Design

Door gebruikersonderzoek, data-analyse, bedrijfs- en merkdoelstellingen op elkaar uit te lijnen, werkt ons team van usability experts digitale communicatie flows uit en optimaliseert het voortdurend de prestaties van je online ecosysteem.

Lees meer

Accessibility

Als digitaal bureau helpt New Story je met de ontwikkeling van websites en digitale services die toegankelijk zijn voor iedereen.

Lees meer

Growth Engineering

Op basis van data en onderzoek, verbeteren we digitale applicaties, interne systemen en marketing tactieken. Door de activatie, conversie, en retentie te optimaliseren, helpen we je organisatie groeien.

Lees meer

Digital Strategy

In samenwerking met klanten maximaliseert ons cross-functionele team van digitale experts de bedrijfsvoordelen van data-assets en technologiegerichte initiatieven.

Lees meer

Business Consultancy

Samen ontwerpen en ontwikkelen we digitale waardestromen en helpen we je  business digitaal en duurzaam groeien. We maken daarbij gebruik van de methodiek Service Design waarmee we je merk relevant houden in een snel transformerend landschap.

Lees meer

Merkstrategie

In een wereld waar technologie jouw landschap en de wensen van je doelgroep voortdurend verandert, zorgen we dat je merk gelijke tred houdt en waarde blijft toevoegen.

Lees meer

Brand Design

Op basis van jouw merkwaarden creëren we de visuele identiteit die we vastleggend in een wendbaar design systeem dat elementen bevat zoals logo's, kleuren, typografie, illustratie, fotografie en HTML/CSS componenten.

Lees meer

Content Production

In lijn met jouw merk en bedrijfsdoelstellingen helpen we bij het ontwikkelen en creëren van content-assets, zoals video's, eBooks, blogposts, whitepapers of infographics.

Lees meer

Scrum

Met een multidisciplinair team van experts - geleid door een product owner - verbeteren we doorlopend en incrementeel digitale producten en diensten.

Lees meer

Evolutionary

Zie het als een serie van Waterfall (Flex) projecten die opgeteld een product of service verrijken. Doordat feedback vanuit betrokken stakeholders tussen de projecten door moet worden opgehaald en verwerkt, verloopt de planning onregelmatig.

Lees meer

Waterfall Flex

Waterfall is dood en begraven, maar Waterfall Flex is springlevend. Dit vernieuwde model biedt jou als klant financiële zekerheid. Ontwikkelaars krijgen de flexibiliteit om gebruikerswensen, op basis van nieuw verkregen inzicht, anders op te lossen.

Lees meer

Hybrid

Ben je op zoek naar een aanpak die de sterke punten van Scrum en Waterfall combineert? Maak kennis met het Hybrid Development-model, de voordelen en beperkingen.

Lees meer

Mapping

Om inzichten en componenten te verzamelen en continu te optimaliseren - relevant bij het laten groeien van een merk - organiseren we gerichte workshops en rapporteren we in kaarten die gemakkelijk te begrijpen, delen en bijwerken zijn.

Lees meer