Growth Engineering

Creëer een formule voor groei

Growth Engineering is een discipline binnen digitale marketing en productontwikkeling die zich richt op het verbeteren van de bedrijfs- en klantervaringen door middel van het bedenken, bouwen, testen, volgen en optimaliseren van digitale processen. Het is een systematische aanpak om nieuwe mediaconcepten, metrics, data-inzichten en meer te verkennen om conversieratio's en online klantreizen te verbeteren. De growth-engineers van New Story werken continu aan jouw formule voor groei om jouw merk relevant te houden en te laten groeien in het voortdurend veranderende digitale landschap.

Digitaal projecteren van grafieken en statistieken in opwaartse groeirichting

Processen voor growth-engineering

Het proces voor growth-engineering omvat samenwerking tussen verschillende teams, zoals ontwikkelaars, strategen, merkontwerpers en contentspecialisten, die samenwerken om gebieden van verbetering in de klantreis te identificeren. Dit kan bijvoorbeeld het creëren van efficiëntere code voor platforms omvatten of het aanpassen van strategieën wanneer deze minder effectief worden door externe factoren, zoals concurrentie of veranderingen in technologie. Een belangrijk aspect van growth-engineering is het analyseren van gebruikersgegevens met behulp van tools, zoals Google Analytics, Hotjar, Optimizely en A/B-testen om te bepalen wat het beste werkt voor het doelpubliek. Onze aanpak is gericht op continue verbetering, waarbij we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en tactieken om het digitale ecosysteem van groei te verbeteren.

Besluitvorming op basis van data

Besluitvorming op basis van data stelt merken in staat om effectieve digitale diensten en bijzondere klantervaringen te creëren. Op deze manier kunnen tijd en middelen bespaard worden door het elimineren van overbodige stappen die geen langetermijnwaarde of rendement opleveren. Het krachtige van deze aanpak is de mogelijkheid om snelle beslissingen te nemen op basis van concrete data in plaats van aannames over klantgedrag of -voorkeuren.

To sum things up

Growth engineering is an invaluable tool for any business looking to stay competitive in today’s digital landscape. By leveraging data insights along with a cross-functional team of developers, strategists and creatives, growth engineers help brands remain relevant while also streamlining processes so they can focus on initiatives that bring real value while avoiding costly missteps along the way. If you want your brand’s digital strategy to keep up with today’s rapidly changing environment, then our team of growth engineers may be just what you need.

Laten we samen groeien

In het digitale tijdperk van vandaag is het cruciaal voor elk bedrijf om relevant en concurrerend te blijven. Door growth-engineers strategieën te implementeren, kun je jouw digitale processen stroomlijnen, de klantervaring optimaliseren en datagedreven beslissingen nemen die echte resultaten opleveren. Het team van growth-engineers bij New Story is toegewijd om jouw merk te helpen groeien en te laten slagen in het digitale landschap. Als je meer wilt weten over onze aanpak en hoe het jouw bedrijf kan helpen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en jouw ambities te bespreken onder het genot van een kop koffie. Laten we samen groeien!

Meer weten?
Neem contact op met: