Content Productie

Bouw een sterk digitaal merk

Een sterk merk is ontzettend belangrijk. Bij New Story snappen we dat goede content past bij de identiteit van jouw merk en jouw doelgroep aanspreekt. En we weten dat je online en offline gezien wilt worden. Daarom helpen we jou om een digitaal merk te bouwen dat groeit.

Glimlachende man met Airpods en zonnebril kijkend naar een smartphone

Maak jouw doelgroep blij met goede content

Content is onmisbaar voor elk merk. Goede content versterkt jouw merk en zorgt voor loyaliteit bij jouw doelgroep. Het gaat niet alleen om produceren en publiceren, maar ook om het begrijpen van jouw merk en jouw klanten. Samen maken we een contentplan dat jouw doelgroep boeit en bindt.

Sneller content maken

De technologie ontwikkelt zich snel en dat maakt het lastig om bij te blijven. Bij New Story weten we dat het maken van goede content een uitdaging kan zijn. Ons team van experts blijft op de hoogte van de nieuwste trends. Zo zorgen we ervoor dat jouw content niet alleen relevant is voor jouw merk en doelgroep, maar ook effectief geproduceerd kan worden. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze inbound AI-content service.

Denk digitaal

Bij het ontwerpen van content-assets moet je digitaal denken. Slecht ontwerp kan namelijk slecht zijn voor jouw merk en zorgen voor problemen op de site en minder waardering van zoekmachines. Door digitaal te ontwerpen, maken we assets die geoptimaliseerd zijn voor online aanwezigheid, inclusief snelle laadtijden en makkelijke HTML/CSS-vertaling.

Samenwerken voor betere content

Een sterk merk bouw je niet zomaar. Het is een optelsom van details. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om richtlijnen vast te stellen voor merk, marketing en media. Door middel van mapping leggen we de kaders vast en bouwen we aan een relevante en consistente merkidentiteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de content die we op Pinterest hebben gecreëerd voor Bimi® broccoli.

Afbeelding van Bimi® broccoli recepten op Pinterest

Partneren met experts

Er zijn ontelbaar veel mediakanalen en -platforms. Daarom is het belangrijk om te beginnen met het creëren en onderhouden van media-agnostische basiscomponenten en resources. Met herbruikbare elementen versnellen we het contentproductieproces en bewaken we de kwaliteit. Zo betrekken we freelance experts die passen bij jouw merk.

Jouw content is belangrijk voor ons

Als je op zoek bent naar een digitaal bureau dat jouw strategische content kan produceren, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw merk en content digitaal gezien worden.

Meer weten?
Neem contact op met: