Business Consultancy

Hoe Digital Service Design groei stimuleert

Bij New Story gebruiken we Digital Service Design om bedrijven te helpen groeien in een constant veranderend digitaal landschap. Maar wat betekent dit nu eigenlijk precies? Laten we er eens dieper op ingaan en bekijken hoe onze Business Consultants met deze aanpak organisaties kunnen laten groeien!

Business Consultancy software op een laptopscherm

Wat is Digital Service Design?

Digital Service Design is de krachtige tool die onze consultants gebruiken om waarde toe te voegen aan de diensten van merken. Door klantinteractiepatronen te bestuderen, behoeften te herkennen en nieuwe kansen te ontdekken, kunnen we op maat gemaakte strategieën ontwerpen die altijd werken. En door onze modulaire aanpak hebben we constant inzicht in het workflowproces, waardoor succes altijd binnen handbereik is.

De rol van mapping

Mapping is een essentieel onderdeel van Digital Service Design en stelt onze consultants in staat om een visuele weergave te maken van de complexe relaties binnen een bedrijfsecosysteem. Hierdoor krijgen we beter inzicht in hoe veranderingen in het digitale landschap de klanttrajecten en gebruikerservaringen kunnen beïnvloeden, evenals de contentstrategieën en gegevensstromen voordat ze worden geïmplementeerd. Door deze methode kunnen we potentiele kansen of risico's snel identificeren en effectieve oplossingen optimaliseren.

Kennis delen gemakkelijk gemaakt

Onze maps (posters) maken het gemakkelijk om kennis te delen en bieden een levendig beeld om bestaande systemen of processen te visualiseren en te begrijpen. Problemen kunnen snel worden geïdentificeerd en oplossingen kunnen effectief worden geoptimaliseerd! De visuele weergave schetst duidelijk een ambitieus beeld voor alle belanghebbenden, van partners tot werknemers.

Bedrijven laten groeien met creativiteit

Als je op zoek bent naar creatieve oplossingen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, dan is New Story's Digital Service Design de juiste aanpak. Ons team van ervaren consultants heeft de kennis en expertise om oplossingen te ontwikkelen die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van jouw organisatie. Zo vertalen we bedrijfsinzichten naar zinvolle diensten die jouw merk positief reflecteren.

Laten we zaken doen

Kom gerust eens langs en ontdek nieuwe mogelijkheden bij ons - zonder verplichtingen. Onze Business Consultants staan klaar om je te helpen in een steeds veranderende markt. Laten we samen jouw merk naar een hoger niveau tillen!

Meer weten?
Neem contact op met: