Alsjeblieft

De gratis GA4 scan is niet voor niets

In de snelle wereld van digitale marketing is het essentieel om up-to-date te blijven met de nieuwste tools en technologieën. Eén daarvan is Google Analytics 4 (GA4), de opvolger van Google Universal Analytics die per 1 juli 2023 op zwart gaat. Ben jij al om? En is het goed ingericht? Maak gebruik van onze kosteloze GA4 scan. Dan weet je binnen 24 uur waar je staat.

Gratis GA4 scan

Meer dan een eenvoudige check

Onze gratis scan is geen oppervlakkige controle. We kijken niet alleen of je al bent overgestapt naar GA4, maar ook hoe dat is gedaan. Heb je de overstap nog niet gemaakt? Dan kunnen we dat snel voor je regelen. Hoe snel precies hangt af van de manier waarop je het huidige Google Universal Analytics hebt ingericht. Ben je al overgestapt? Geweldig! Dan controleren we of alles correct is ingericht. En dat gaat verder dan je misschien denkt.

Doorlichten van integraties

GA4 staat niet op zichzelf. Het heeft tal van integraties zoals Google Tag Manager (GTM). GTM werkt anders met GA4 dan met Universal Analytics, dus het is cruciaal dat dit correct is ingesteld. Naast GTM, scannen we ook op andere bekende integraties zoals Google Ads, Google Search Console en Google Data Studio om ervoor te zorgen dat alles soepel samenwerkt.

Voorbereid op de toekomst

GA4 is gebouwd voor de toekomst en bevat opties voor AI-gedreven machine learning. Wij controleren of je data hier klaar voor is, zodat je de inzichten van morgen optimaal kunt benutten.

Overzichtelijk rapport

Je ontvangt van ons een concreet en overzichtelijk rapport met daarin de noodzakelijke aanpassingen én verdere optimalisatiemogelijkheden. Dit rapport fungeert als een blauwdruk voor het versterken van je online aanwezigheid en groei in de nieuwe wereld van GA4. Wil je dat vervolgens met New Story oppakken, dan doen we dat natuurlijk graag.

Google Partner en lid van DDA
New Story is Google Partner en lid van Dutch Digital Agencies (DDA). Als onderdeel van het netwerk van toonaangevende digitale bureaus in Nederland, beschikken wij over bewezen expertise. Als klant mag je rekenen op professionele kwaliteit bij het realiseren van je online doelstellingen.

Gratis Google Analytics 4 scan?

Stuur een contactverzoek via het onderstaande formulier en we nemen snel contact met je op.

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: