Erkenning van onze digitale expertise

Tweevoudige nominatie voor DIA 2023

Bij New Story draait het om innovatie en het leveren van kwaliteit in digitale projecten. Dat onze inspanningen worden opgemerkt, blijkt uit een dubbele nominatie voor de Dutch Interactive Awards (DIA) met onze ingezonden Sunny Cars case en Vogelbescherming Nederland case.

DIA nominatie voor Vogelbescherming Nederland met Nationale Tuinvogeltelling

Waarom DIA telt 

De Dutch Interactive Awards belichten de crème de la crème van Nederlandse digitale projecten. De awards eren projecten met een unieke mix van strategie, creativiteit, design en technologische vernieuwing die impact maken en zich van de Nederlandse digitale branche onderscheiden. Het feit dat New Story niet met één, maar met twee cases is genomineerd, toont aan dat we zowel innovatief als doelgericht te werk te gaan.

Nationale Tuinvogeltelling: Grootste Citizen Science Project

Onze eerste nominatie voor de Dutch Interactive Awards is in de categorie Digital for Good, voor de Nationale Tuinvogeltelling. Met Vogelbescherming Nederland hebben we dit initiatief de afgelopen jaren helpen transformeren tot het Grootste Citizen Science Project van Nederland. Door innovatieve technologie te combineren met een passie voor de natuur, hebben we een platform gecreëerd dat mensen niet alleen betrekt, maar ook informeert en inspireert.

Lees de case

Sunny Cars: Service Design in de hoogste versnelling

De tweede nominatie hebben we in de wacht gesleept voor Sunny Cars in de categorie Services. Hoe zorg je dat je de grootste en best gewaardeerde online verhuurder van vakantieauto’s wordt én blijft? Het is een optelsom van eindeloos veel details en state-of-the-art techniek. Samen hebben we gewerkt aan het doel om de grootste en best gewaardeerde online verhuurder van vakantieauto’s te worden én te blijven. Onze samenwerking heeft geleid tot een platform dat zowel gebruiksvriendelijk als technisch geavanceerd is.

Lees de case

Samen impact maken

Onze nominaties voor de Dutch Interactive Awards onderstrepen onze technische kennis, creatieve inzichten en de passie waarmee we elk project benaderen. Maar we zijn altijd op zoek naar een volgende uitdaging. Ben jij klaar om samen met ons een Dutch Interactive Award binnen te slepen? De eerste stap is een goed en vrijblijvend gesprek over jouw merk, je producten en services en uiteraard je ambities.

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: