Welkom aan boord!

Het begin van een nieuw hoofdstuk

Jool Software Professionals wordt onderdeel van New Story. In een korte tijd zijn we naar elkaar gegroeid. En  blijven we als één geheel groeien. In dit artikel licht David Kingma, directeur bij Jool dit graag verder toe.

David Kingma

Goed nieuws! Jool begint aan een nieuw hoofdstuk en gaat vanaf vandaag verder als New Story. En nee, dit is geen simpele naamswijziging. We bundelen onze krachten met New Story in Noordwijk!

Al 20 jaar werken we met veel enthousiasme aan uitdagende projecten voor onze klanten. We staan bekend om onze honger naar de nieuwste ontwikkelingen in technologie. Dat is wat de developers van Jool met elkaar verbindt en ons drijft. En daar zal nooit verandering in komen.

Maar onze focus is wel veranderd. We zijn van kleinschalige projecten naar grotere ontwikkelingsprojecten gegroeid. In deze transitie merkten we dat we meer nodig hebben dan alleen onszelf. Ambitie is belangrijk, maar de continuïteit van onze opdrachtgevers staat voorop. Daarom hebben we een grotere organisatie nodig die alles al op zijn plaats heeft om projectmatig te kunnen opschalen. Denk aan een recruitmentafdeling voor de influx van talent en een supportafdeling die dag en nacht bereikbaar is.

Gelukkig hebben we de ideale partner gevonden in New Story, een digitaal bureau met teams voor strategieontwikkeling, creatie, marketing en ontwikkeling. We zullen ons vooral richten op het versterken van dat laatste team. En dat doen we nog steeds vanuit ons vertrouwde kantoor in Bodegraven, maar ook vanuit ons nieuwe kantoor op het duin met uitzicht over zee.

David Kingma
Director at Jool

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met:

Bekijk de vorige publicatie of ga naar de overzichtspagina.