Leuk voor ons, goed voor jou!

Wij zijn Google Partner

New Story heeft de vernieuwde Google Partner badge binnengesleept. In deze blog lees je hoe we dat voor elkaar hebben gekregen en wat het voor jou en ons betekent.

Google logo op gebouw

Strategisch partnerschap

Natuurlijk zijn we als digitaal bureau Google Partner. Onze online marketing specialisten zitten dagelijks aan de knoppen van de Google Ads accounts van onze klanten. Maar daar blijft het niet bij: we duiken in de data, spotten trends en halen er zo alles uit om campagnes steeds verder te optimaliseren.

Drie eisen voor een Google Partner badge

 1. Bewijs van expertise
  ‍
  Elk Google Ads account dat we beheren moet een optimalisatiescore van minstens 70% hebben. En guess what? De accounts van onze klanten scoren gemiddeld bijna 95%
 2. Bewijs van volume
  ‍
  Wil je prestaties van een bureau meten, dan heb je daar data en volume voor nodig. Daarom moeten we elke 90 dagen een budget van minimaal $10.000 besteden. Met ons klantenbestand is dat een eitje.
 3. Certificeringen
  ‍
  Al onze online marketeers blijven bij de les door regelmatig trainingen te volgen in Google Search, Display, Apps, Video en Shopping advertenties. Elk jaar halen ze opnieuw hun certificaten.

Een badge met impact

De Google Partners badge is het bewijs dat we qua expertise en kennis altijd bij de tijd zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we alle kansen benutten die Google Ads te bieden heeft en je campagneresultaten blijven optimaliseren.

Exclusieve voordelen

Ons strategisch partnerschap met Google levert niet alleen voor ons, maar ook voor jou als klant extra's op. Google geeft ons als eerste toegang tot nieuwe inzichten en extra training via het Google Partners Academy programma. Zo blijven we onze marktkennis en Google Ads expertise uitbreiden met livestreams en live trainingen.

Samenwerking leidt tot succes

Dankzij de badge profiteren New Story en onze klanten volop van de nieuwe mogelijkheden die Google doorlopend ontwikkelt. We blijven meesurfen op de innovatiegolf en zorgen zo voor de vooruitgang waar New Story voor staat.

Boost je business met online marketing

Kan jouw bedrijf wel een oppepper gebruiken? Laten we dan eens om tafel gaan zitten en de mogelijkheden voor jouw onderneming bespreken. Kom gezellig langs bij ons aan zee, of spreken we af bij jou of online?

Hoe kunnen we je helpen?

We zijn benieuwd naar jouw online uitdagingen. Laat van je horen, dan zullen wij snel reageren!

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen ÊÊn werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: