Dit verandert alles

Geef je bedrijf een boost met AI-gestuurde content

Kunstmatige intelligentie (AI) zet de wereld van digitale marketing en contentcreatie op z'n kop. Met AI-gestuurde content bespaar je tijd, verhoog je de betrokkenheid en optimaliseer je je inbound marketingstrategie. Laat je niet afschrikken door AI-technologie; omarm het juist en zet het in om meer leads en conversies binnen te halen.

AI Driven content visual map

Zo werkt AI-gestuurde content

AI-gestuurde content (denk aan tools zoals ChatGPT en Jasper.ai) draait om natural language processing (NLP). NLP is een vorm van machine learning waarmee machines tekst, spraak en andere taalvormen kunnen begrijpen. Door veel data te analyseren, leren machines patronen te herkennen en gebruiken ze die patronen om nieuwe content te maken. Dat betekent dat AI-gestuurde content veel sneller ontstaat dan met traditionele methoden. Gewoon omdat machines supersnel data analyseren en resultaten produceren, zonder dat wij mensen daarbij nodig zijn.

Content is koning, maar krijgt AI de touwtjes in handen?

Bij New Story zijn we ervan overtuigd dat inbound marketing dé aanpak is in ons steeds groter wordende medialandschap. Dus voor alle marketeers die vaak veel content moeten creëren, is AI-gestuurde content fantastisch nieuws. Je maakt in no-time gepersonaliseerde blogposts of andere content, zonder uren research te doen of te schrijven. Ook kun je NLP-algoritmes inzetten om klantvragen efficiënter te beantwoorden of zelfs geautomatiseerde klantenservice-oplossingen te bieden. Eén ding is zeker: AI gaat de boel regelen en ons leven makkelijker maken.

Een goede keyword strategie is een must

Als je AI-gestuurde content inzet voor inbound marketing, vergeet dan niet het belang van een keyword strategie. Keywords zijn onmisbaar om klanten je website te laten vinden via zoekmachines. Bevat je website geen relevante keywords die passen bij je product of dienst, dan vinden potentiële klanten je niet online. Stem je bedrijfsdoelen, boodschap en relevante keywords goed op elkaar af. Een AI-systeem helpt je dan om je content te versnellen en je online zichtbaarheid te vergroten.

Begin vandaag nog met AI-gestuurde content!

AI-gestuurde content zorgt voor een revolutie in de digitale marketingwereld. Bedrijven kunnen nu snel kwalitatief hoogstaand werk leveren en tegelijkertijd geld besparen! Zo'n waardevol hulpmiddel wil je niet missen voor jouw online succes. Hulp nodig? Neem contact op met New Story. Ons online marketingteam staat voor je klaar. Heb je al veel content - zoals handleidingen - beschikbaar? Ga dan eens om tafel met onze AI Engineer. Die kan meteen een handige klantenservice voor je ontwikkelen.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar.

Bekijk meer informatie over de AI content sprint.

P.S.
Ja! AI-technologie heeft geholpen bij het schrijven van deze blogpost. En heeft ons in het proces 4 uur tijd bespaard.

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: