De stille kosten van verloren kansen

Conversion Rate Optimization

Je hebt een fantastisch product of een geweldige dienst, maar telkens wanneer potentiële klanten je website bezoeken, verdwijnen ze geruisloos zonder een aankoop te doen. Dit is een scenario dat voor veel bedrijven een nachtmerrie is geworden. De stille kosten van verloren kansen stapelen zich langzaam op terwijl waardevolle bezoekers vertrekken zonder actie te ondernemen.

conversion rate optimization

Het is een bekend verhaal: veel verkeer, maar weinig actie. Elke klik vertegenwoordigt de hoop op een nieuwe klant, maar wat als die hoop verloren gaat in de wirwar van een verwarrende website lay-out of een niet-aansprekende gebruikerservaring? De realiteit van verloren conversies begint dan te dagen.

Stel je voor dat een potentiële klant dichtbij een aankoop was, maar door een onduidelijke navigatie of trage laadtijden afhaakt. Het is niet alleen een verlies aan inkomsten, maar ook een verloren kans om een waardevolle connectie te maken, om loyaliteit te winnen en om je merk te laten groeien.

Gelukkig is er licht aan het einde van deze tunnel van verloren kansen.

Conversieoptimalisatie is de strategie die bedrijven helpt deze negatieve trend om te buigen. Door diepgaand inzicht te krijgen in bezoekersgedrag, obstakels weg te nemen en de gebruikerservaring te verbeteren, kunnen we samen de stille kosten van verloren kansen omzetten in groei en succes.

Onze benadering van Conversion Rate Optimization

Bij New Story geloven we in een geïntegreerde aanpak voor CRO. We gaan verder dan het simpelweg verhogen van het aantal conversies; we streven ernaar om de gebruikerservaring te verfijnen en te verbeteren op alle touchpoints.

Analyse en strategie

We beginnen met een diepgaande analyse van je website of app om de huidige prestaties en knelpunten te identificeren. Ons team van experts zal een strategie ontwikkelen die gericht is op het verbeteren van de gebruikerservaring en het optimaliseren van de conversiepunten.

Testen en optimaliseren

We voeren uitgebreide A/B-tests, multivariate tests en andere relevante methoden uit om verschillende elementen te testen en te optimaliseren. Dit omvat het verbeteren van call-to-actions, optimalisatie van landingspagina's, en het stroomlijnen van het aankoopproces, afhankelijk van jouw specifieke doelstellingen.

Data-gedreven aanpak

Bij New Story geloven we sterk in het belang van data. We verzamelen, analyseren en interpreteren voortdurend gegevens om inzichten te verkrijgen die ons helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen om de conversieratio's te verhogen.

Continu verbeteren

CRO is geen eenmalige actie, maar eerder een doorlopend proces. We blijven jouw website of app monitoren, optimaliseren en verfijnen op basis van de verkregen inzichten en veranderende gebruikersgedrag.

Klaar om je conversieratio's te verbeteren?

Wil je de conversieratio's van je website of app optimaliseren en meer waarde halen uit je bestaande verkeer? Neem dan contact op met Bart, onze CRO specialist bij New Story. Samen werken we aan het verbeteren van je conversieratio's en het maximaliseren van de waarde van elke gebruiker.

Wat kunnen wij voor je doen?

Vul onderstaand formulier in wanneer je graag meer informatie wil of even contact wil met New Story.

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Zelf aan de slag met SEO?

Download onze gratis whitepaper. We leggen je uit hoe je in 7 eenvoudige stappen ijzersterke SEO teksten kunt schrijven die zorgen voor meer verkeer, leads en sales.

Bedankt! De whitepaper wordt naar je verstuurd.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: