Zocht je SEO?

Search Engine Optimization (SEO)

Is je website onvoldoende vindbaar in Google? Zoek je een alternatief voor betaalde zoekcampagnes? Een geoptimaliseerde website zorgt voor gekwalificeerde leads omdat je bedrijf beter presteert in zoekmachines zoals Google en Bing. Wil je SEO uitbesteden? Wij kunnen je helpen!

Wil je snel zelf aan de slag met SEO-teksten optimaliseren? Download onze whitepaper!

Vraag in Google stellen

SEO: een machtig inbound marketing wapen

Inbound marketing is een marketing en SEO-strategie waarbij bedrijven waardevolle content creëren en delen met hun doelgroep. Op deze manier trekken ze potentiële klanten aan en helpen ze deze verder in hun aankoopbeslissingen. Inbound marketing richt zich op het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een relatie met potentiële klanten. Het staat in schril contrast met het opdringen van je boodschap via advertenties en marketing. SEO - ofwel zoekmachine-optimalisatie - is misschien wel het belangrijkste inbound marketing wapen. Simpelweg omdat mensen jou zoeken en vinden op basis van een oprechte en actuele behoefte.

Wat is waardevolle content?

Het organisch beter worden gevonden in zoekmachines vergt een plan, een zorgvuldig ontworpen en onderhouden SEO-strategie. Je wilt verder kijken dan alleen de content op jouw website. Je moet ook oog hebben voor de technische optimalisatie ervan. Heb jij alle expertises in huis: strategie, techniek, copywriting, performance engineering en zelfs art-direction? De multidisciplinaire benadering maakt het logisch om je SEO uit te besteden.

Met een cross-functioneel team van copywriters, SEO-specialisten, Usability experts en developers analyseert zoekmachine optimalisatiebureau New Story alle aspecten van jouw website. Denk aan de voor de gebruiker geschreven content, indexeerbaarheid, structured data, linkbuilding, en de gebruikerservaring. 

Gratis SEO check 

Wil je starten met SEO en jouw organische vindbaarheid naar een hoger niveau tillen? Het makkelijkste is om ons aan het werk te zetten met een gratis SEO check (t.w.v. € 500,-). Dan zien we allebei waar kansen liggen om je SEO te verbeteren en wat dat betekent voor de werkzaamheden die erbij komen kijken.

Met SEO verbeter je de online klantreis

Een goede SEO-strategie draagt niet alleen bij aan betere vindbaarheid in Google, het helpt je meteen ook de customer en buyer journey optimaliseren. Je trekt potentiële klanten aan en begeleidt ze door de verschillende fases van de klantreis. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe hoger de conversie en klanttevredenheid.

Duurzaam groeien met SEO

SEO is een buitengewoon krachtige online marketing tactiek. Maar let op, het is geen quick fix, het is een duurzame investering waarbij de aanhouder wint. Het duurt namelijk even voordat je resultaten ziet. Maar als je content en website qua techniek en structuur eenmaal op de juiste manier is geoptimaliseerd, profiteer je daar lang van. Met de juiste SEO-strategie bouw je waarde op die niet snel uitwerkt.

Behoefte aan snelle conversie?
Misschien zijn Search Ads iets voor jou!

Google houdt ons bezig 

Je SEO strategie vereist voortdurende aandacht, al is het maar omdat je concurrentie landjepik speelt. Google zelf gooit misschien wel de grootste steen in de vijver door regelmatig algoritmes en rankingfactoren te wijzigen en core-updates uit te voeren. Als SEO agency houden we altijd een vinger aan de pols en weten wij al op tijd welke optimalisaties mogelijk zijn. Doorlopend monitoren wij de zoekwoord-rankings en optimaliseren deze wanneer nodig. SEO is een voortdurend kat-en-muis-spel dat we blijven spelen om jouw content vindbaar te maken en te houden.

Eerst een SEO audit 

De eerste stap in het optimaliseren van organische vindbaarheid is een SEO audit van je website. We kijken naar de aanwezigheid van de belangrijkste zoekwoorden, ook die van de concurrentie. Daarnaast kijken we nauwgezet naar de OnSite-Issues, structuur en mogelijke technische problemen.

Voorbeelden van OnSite-Issues

  • het ontbreken van meta titles en meta descriptions
  • duplicate content
  • te veel of te weinig gebruik van zoekwoorden
  • ontbrekende interne links
  • slechte mobiele weergave
  • gebrekkige structuur van de website

Voorbeelden van technische problemen

  • fouten in de code van de website
  • een onjuiste URL-structuur
  • te trage laadtijd van pagina's
  • verkeerd geconfigureerde plugins

Het oplossen van OnSite-Issues, structuur, gebruiksvriendelijkheid en technische problemen zijn essentieel voor een goede SEO-strategie en een hoge ranking in de zoekresultaten. Op basis van de audit-uitkomsten ontwikkelen we een organische optimalisatiestrategie, doen we aanbevelingen en leggen we samen realistische doelen vast.

Bij New Story weten we dat SEO voornamelijk draait om technische expertise en analyse. Maar goede content gaat verder dan alleen het gebruik van de juiste zoekwoorden. Je wilt content ontwikkelen waar website bezoekers op aan gaan. Waarderen ze wat ze lezen en zien, dan blijven ze langer op je website en weet Google dat je waardevolle content op je website hebt staan. Daarom bieden we ook SEO copywriting aan. Goede content is niet alleen goed voor je organische ranking, bij New Story weten we dat het een bouwsteen is die jouw merk versterkt.  

Maandelijkse SEO Rapportage

Natuurlijk wil je weten hoe succesvol we zijn in het vindbaar maken van je website. Daarom sturen we elke maand per e-mail de resultaten via een Google Datastudio-dashboard. Daarnaast ontvang je een toelichting met onze bevindingen en beschrijven we de werkzaamheden die we de afgelopen maand hebben uitgevoerd. Bij voorkeur geven we tijdens een video call meer uitleg en bespreken we samen de focuspunten voor de komende tijd. Op deze manier zorgen we ervoor dat we in alle transparantie beslissingen kunnen maken over verdere optimalisatie.  

Google Partner en lid van DDA
New Story is Google Partner
en lid van DDA (Dutch Digital Agencies).  Als onderdeel van het netwerk van toonaangevende digitale bureaus in Nederland, beschikken wij over bewezen expertise. Als klant mag je rekenen op professionele kwaliteit bij het realiseren van je online doelstellingen.

SEO uitbesteden?

Neem contact op met Maryse Barnhoorn, dan maken we snel een afspraak om verder in te gaan op jouw uitdagingen en doelen. Samen behalen we het beste resultaat!

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar hello@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Zelf aan de slag met SEO?

Download onze gratis whitepaper. We leggen je uit hoe je in 7 eenvoudige stappen ijzersterke SEO teksten kunt schrijven die zorgen voor meer verkeer, leads en sales.

Bedankt! De whitepaper wordt naar je verstuurd.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: