Sla navigatie over
Culture
Culture

Een geweldige plek om te groeien

Een strandhuis dat uitkijkt over de Noordzee. Een art deco-bar als receptie. De coolste espressomachine ooit. Drie zonnige terrassen. Twee grote black bastard barbecues. Ambachtelijke lunches. Playstations. Dat en meer tref je aan bij New Story. En óf dat leuk is. Maar het vergt meer om een geweldige plek te creëren die ons in staat stelt te doen wat we beloven: design, develop, grow.

De uitdaging

De meeste organisaties liggen tegenwoordig aan het digitale infuus, met online applicaties die een kritieke rol spelen in hun dienstverlening. Die communicerende applicaties ontwikkelen zich asynchroon en drijven elkaar voort. Er is geen ontkomen aan: om relevant te blijven, moeten technologie én mensen continu verbeteren.

Zwarte band samenwerken

Nieuwe ontwikkelingen bijbenen in een steeds veranderende wereld is een complex samenspel van ervaring en motivatie. Hoe bouw je momentum en geef je permanente vooruitgang een voedingsbodem? Samenwerking is cruciaal om verder te komen. Daar is onze bedrijfscultuur op gebouwd.

Alles in lijn

Je kunt niet overal in gespecialiseerd zijn. Daarom gaan wij voor de ultieme samenwerking. Systemen, software, tooling, processen, specialisten in allerlei disciplines – zelfs ons kantoor aan zee, van binnen en van buiten – alles sluit naadloos op elkaar aan.

Al doende leren

Designers, developers, UX-specialisten, copywriters, art directors, procesengineers én klanten: bij New Story maken we allemaal deel uit van één ecosysteem dat groei stimuleert. Door zij aan zij te werken, delen we kennis, automatisch en organisch. We blijven leren.

Niemand is perfect

In tijden van versnelde innovatie kan iedereen achterop raken. Daarom moedigen we onze mensen aan zich open te stellen en hun kwetsbaarheid te tonen. Als je uitkomt voor je tekortkomingen, kunnen je collega’s je helpen. Daar worden we allemaal beter van.

Bijdragen aan onze cultuur?

Stuur ons een open sollicitatie door jouw CV op te sturen en wie weet komt er snel een kans voorbij.

Contact: alexander@newstory.nl